tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Linton Lodge a BW Signature Collection Hotel - OXFORD

Linton Lodge a BW Signature Collection Hotel - OXFORD

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Geleneksel ve iyi donanımlı Linton Lodge a BW Signature Collection Hotel, Oxford'un hareketli kalbinden sadece birkaç dakika uzaklıkta sakin bir yerleşim sokağında yer almaktadır. Otel, özgün özelliklerinin çoğunu koruyan konaklama birimleri ve ortak alanların bulunduğu hoş bir biçimde yenilenmiş üç Edward evinden oluşmaktadır.

Ana binanın arka tarafında güzel ve bakımlı bahçemizi görebilirsiniz. Harika şehrimizin lezzetlerini tattıktan sonra dinlenmek ve rahatlamak için bir alan sağlayan huzurlu bir sığınak gibidir.

Şehir merkezinden sadece 1,6 km uzaklıkta, tren ve otobüs istasyonlarından veya şehre giden ana yollardan herhangi birinden kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Konuklarımızın çoğu yeşilliklerle dolu sokaklarda huzurlu bir şekilde şehre doğru yürüyüş yapmanın keyfini çıkarırken, diğerleri de bizim yolun sonundan doğrudan şehir merkezine giden düzenli otobüslerden yararlanıyor.

Birçoğu bahçemize bakan geniş ve konforlu oda seçeneklerimiz bulunmaktadır. Tüm odalarda iPod yuvası ve radyolu saatin yanı sıra büyük bir düz ekran TV (Freeview özellikli) bulunmaktadır. Executive Odalar daha büyük yataklar, daha geniş çalışma alanı, rahat koltuklar içeren geniş bir oturma alanı ile ücretsiz lüks banyo malzemeleri, gazeteler ve şişe su ile lüks imkanlar sunar.

Otelimizin tüm alanlarında ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur ve isteyen konuklar ücretsiz internet kabinini kullanabilir. Ek ücret karşılığında faks ve fotokopi hizmetleri mevcuttur.

Yemek alanımızda servis edilen Sağlıklı Açık Büfe Kahvaltımız güne mükemmel bir başlangıç yapmanızı sağlar. Alternatif olarak sürekli hareket halindeki misafirlerimiz için paket şeklinde Kontinental Kahvaltı sunuyoruz. Çok çeşitli yiyecek tercihlerine hitap eden Deliveroo ile günün geri kalanında doğrudan odanıza sipariş verebilirsiniz.

Büyük sayıdaki gruplar için ideal çözüm sağlayan karakteristik konaklama birimleri, huzurlu bahçe ve muhteşem konumu sayesinde düğünler ve grup rezervasyonları memnuniyetle karşılanır; talep üzerine grup indirimleri yapılabilir.

Linton Lodge a BW Signature Collection Hotel, konuklara benzersiz bir Oxford deneyimi sunmaktadır. Dinlenmek ve stres atmak için sakinleştirici mekanın yanı sıra tarihi şehirdeki ve çevresindeki görmeye değer yerlere ve aktivitelere ulaşım açısından mükemmel bir konumdadır.

Otel sizleri en kısa zamanda ağırlamak için sabırsızlanıyor.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir