tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Hampton by Hilton Oxford

Hampton by Hilton Oxford

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Hampton by Hilton Oxford, tarihi Oxford şehrinde iş ve tatil amaçlı konaklama olanağı sunmaktadır. Tesiste konuklara ücretsiz otopark ve Wi-Fi erişiminin yanı sıra ücretsiz paket kontinental kahvaltı sunulmaktadır.

Tüm odalarda ergonomik sandalye ve çalışma masası, düz ekran TV ve basınçlı duşakabin bulunmaktadır. Otel, konukların rahatı için 24 saat açık bir resepsiyonun yanı sıra 24 saat açık bir fitness stüdyosu sunmaktadır.

Konuklar akşamları tesis bünyesindeki çeşitli alkollü, sıcak ve soğuk içeceklerin servis edildiği barda dinlenebilirler. Hampton by Hilton Oxford, Oxford'un tarihi yerlerini ve kırsal bölgelerini keşfetmek için merkezi bir konuma sahiptir.

Tesis, Christ Church College gibi tarihi kolejlerin bulunduğu Oxford şehir merkezine 8 km uzaklıktadır. Kassam futbol stadyumu ve konferans merkezi yan taraftadır.

Oxford'un kırsal cazibe merkezlerini keşfetmek isteyen konuklar için, Cotswolds bölgesinin tarihi köyleri ve kırsalı otele 58 km uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Heathrow Havaalanı, Hampton by Hilton Oxford'a 58 km mesafededir.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir