tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Holiday Inn - Hamburg - HafenCity, an IHG Hotel - HAMBURG

Holiday Inn - Hamburg - HafenCity, an IHG Hotel - HAMBURG

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Bu şık yeni otel Hamburg'un hareketli HafenCity bölgesinde yer almaktadır. Tesisin 6. katında Hamburg'un muhteşem manzarasına sahip spor salonu vardır. Ayrıca 24 saat açık iş merkezi ve ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur.

Holiday Inn - Hamburg - HafenCity'nin tüm odaları ve süitleri çağdaş dekora sahiptir. Her odada split klima, 109 cm düz ekran TV, çalışma masası ve kaliteli nevresimin yanı sıra yastık menüsü mevcuttur. Süitlerde oturma alanı, bornoz, terlik ve ücretsiz minibar vardır.

Açık lobide dinlenebilir ve e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz. Burada barın yanı sıra Alman ve modern Avrupa yemekleri servis edilen restoran bulunmaktadır. Oda servisi 7/24 sağlanmaktadır.

Holiday Inn - Hamburg – HafenCity; Elbe Nehri'ne, Speicherstadt depo binalarına ev etkileyici Elbphilharmonie'ye yürüme mesafesindedir. Yerel otobüsler ve yakındaki HafenCity Universität Metro İstasyonu, Hamburg’un tüm ana turistik mekanlarına iyi bağlantı imkanı sağlamaktadır.

Tesis bünyesindeki otoparktan ek ücret karşılığında faydalanabilirsiniz. Hamburg Havaalanı toplu taşıma araçlarıyla 35 dakika uzaklıktadır.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir