tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Novotel Hamburg City Alster - HAMBURG

Novotel Hamburg City Alster - HAMBURG

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Hamburg'un merkezinde yer alan bu 4 yıldızlı otel ücretsiz WiFi erişimli odalar sunmaktadır. Hohenfelde bölgesinde bulunan Novotel Alster, Lübecker Straße Metro İstasyonu'na 50 metre mesafededir.

Novotel Hamburg Alster'nın odalarında klima, gardırop, 140 ekran kablo TV, çalışma masası, kasa, mini buzdolabı, USB prizleri ve çay-kahve yapma imkanı vardır. Özel banyoda yağmur duşu ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Ebeveynlerinin odasında 15 yaşından küçük en fazla 2 çocuk ücretsiz olarak kalabilir.

Konuklar Novotel’in sauna, buhar banyosu ve modern fitness salonu bulunan spa alanından ücretsiz olarak yararlanabilir. Lobide Xbox ve çocuk oyun köşesi vardır.

Novo2 adlı bar, lounge ve yemek mekanında Kuzey Almanya’ya özgü yöresel spesiyalitelerin yanı sıra Akdeniz mutfağından lezzetler sunulmaktadır. Büyük ekran televizyonda spor etkinliklerinin de izlenebildiği Alster Lounge’da atıştırmalıklar ve içecekler servis edilmektedir.

Novotel bünyesinde park yeri mevcuttur. Hamburg’un Alster Gölü sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Hamburg Merkez İstasyonu’na ise yürüyerek 15 dakikada ulaşılmaktadır.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir