tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
IMLAUER HOTEL PITTER Salzburg

IMLAUER HOTEL PITTER Salzburg

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

İlk kez 1864 yılında açılan ve aile tarafından işletilen 4 yıldızlı superior IMLAUER HOTEL PITTER, Salzburg'daki ünlü simge yapılar ve turistik mekanların çoğuna yakın merkezi bir konuma sahiptir. Yakın zamanda yenilenmiş otel bünyesindeki IMLAUER Sky - Bar & Restaurant'ta şehrin ve çevredeki bölgenin panoramik manzarasını seyredebilirsiniz.

Tümü yenilenmiş ses yalıtımlı oda ve süitler dinlendirici bir konaklama imkanı sunmaktadır. Konaklama birimlerinde minibar ve çeşitli çay-kahve mevcuttur. Otel genelinde WiFi erişimi ücretsizdir. Ayrıca dağ manzaralı fitness tesislerinin ve saunanın keyfini çıkarabilirsiniz.

IMLAUER Sky - Restaurant'ta yerel ve organik ürünler içeren zengin açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Saat 14:00'e kadar alakart kahvaltı da sunulmaktadır. Ünlü restoran PitterKeller'da Salzburg'a ve çevresine özgü tipik yemeklerin yanı sıra çeşitli bira spesiyalitelerinin de tadını çıkarabilirsiniz.

Otel, Salzburg merkez tren istasyonuna yürüyerek sadece 10 dakika uzaklıktadır. Arabayla geliyorsanız vale park hizmetinden yararlanabilir veya aracınızı otelin özel garajına kendiniz park edebilirsiniz. İki olanak da ek ücrete tabidir. W.A. Mozart Havaalanı 15 dakikalık sürüş mesafesindedir.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir