tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Viva Fortuna Beach by Wyndham, A Trademark All Inclusive - FREEPORT

Viva Fortuna Beach by Wyndham, A Trademark All Inclusive - FREEPORT

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Bahamalar'ın Freeport şehir merkezine 19 dakika uzaklıkta bulunan bu güzel tesis, Atlantik Okyanusu'nun özel bir plajında ​​yer almaktadır.

Her şey dahil tesiste 4 restoran ve muhteşem manzaralı 274 oda bulunmaktadır. Viva Fortuna Beach All Inclusive'in klimalı odalarının her birinde bahçe veya okyanus manzaralı özel bir balkon bulunmaktadır.

Tüm odalar uydu TV ve özel banyo ile donatılmıştır. Viva'nın restoranları Junkanoo, Hacienda Don Diego, Viva La Pizza ve Viva Café'de çeşitli yerel ve uluslararası mutfaklar mevcuttur. Beach Bar, açık havuz kenarında veya plajda konuklara kokteyller sunmaktadır. Konuklar sahilde bir masajla rahatlayabilir veya saunayı ziyaret edebilirler. Uluslararası animatörlerden oluşan bir ekip, canlı gece eğlencesi, temalı partiler, diskotek ve dans dersleri sunmaktadır.

Resort her şey dahil paketinde tüm yemekler ve atıştırmalıklar sunulmaktadır; sınırsız kokteyl, içecek ve şarap; vardığınızda sizi karşılayacak bir kokteyl; Sınırsız motorsuz spor ve günlük aktivite programı dahildir. Viva Fortuna Beach by Wyndham All Inclusive'in konukları spor salonunda egzersiz yapabilirler. Tesiste tenis kortu ve konsiyerj hizmetinin yanı sıra kano, rüzgar sörfü, yelkencilik ve daha birçok konuda ücretsiz grup dersleri bulunmaktadır.

Lucayan Golf Sahası, Viva Fortuna Beach by Wyndham All Inclusive'e 8 km, Grand Bahama Uluslararası Havaalanı ise 18 km uzaklıktadır. kano, rüzgar sörfü, yelkencilik ve daha birçok konuda ücretsiz grup derslerinin yanı sıra. Lucayan Golf Sahası, Viva Fortuna Beach by Wyndham All Inclusive'e 8 km, Grand Bahama Uluslararası Havaalanı ise 18 km uzaklıktadır. kano, rüzgar sörfü, yelkencilik ve daha birçok konuda ücretsiz grup derslerinin yanı sıra. Lucayan Golf Sahası, Viva Fortuna Beach by Wyndham All Inclusive'e 8 km, Grand Bahama Uluslararası Havaalanı ise 18 km uzaklıktadır.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir