tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Island Seas Resort - FREEPORT

Island Seas Resort - FREEPORT

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Grand Bahama Adası'nın güney ucunda yer alan bu sahil tesisi, Grand Bahama Uluslararası Havaalanı'na 8,5 km uzaklıktadır. Tesis bünyesinde spa ve tam donanımlı mutfak içeren villalar bulunmaktadır.

Island Seas Resort'un kabin tarzı villalarının her birinde düz ekran TV ve çekyat vardır. Özel balkon plaj veya avlu manzaralıdır. Mutfak büyük bir buzdolabı, fırın ve mikrodalga fırın ile donatılmıştır.

Havuz kenarındaki Seagrape Grille kahvaltı ve akşam yemeklerinde İtalyan ve barbekü gibi çeşitli mutfaklardan yemekler servis etmektedir. Özel kokteyller mevcuttur. Coconuts havuz kenarındaki bar ve restoranda öğle veya akşam yemeği yiyebilirsiniz. Kahve severler her gün kahve ve hafif hamur işlerinin servis edildiği Java Nutz Cafe'yi ziyaret edebilirler.

Konuklar Island Seas'in serbest ağırlıklar ve kardiyo ekipmanlarıyla donatılmış fitness salonunda egzersiz yapabilirler. Konuklar voleybol oynayabilir, Zumba veya aerobik derslerine katılabilirler.

Emerald Golf Sahası, Island Seas Resort'a 9 km uzaklıktadır. Arabayla 5 dakikalık mesafedeki Sun Odyssey Divers'ta tüplü dalış ve köpekbalığı dalışları yapılabilir.

Tüm rezervasyon ücretleri ASI Seyahat Hizmetleri tarafından işleme alınacaktır. Konukların ASI Seyahat Hizmetleri'nin Island Seas Resort ve konuk tarafından yapılan rezervasyon için kredi kartı ekstresinde görüneceğini anladıkları bir rezervasyon gönderilir. kredi kartı ücretine itiraz edilmeyecektir.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir