tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Pelican Bay Hotel - FREEPORT

Pelican Bay Hotel - FREEPORT

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Beyaz kumlu plaja sadece 300 metre mesafede yer alan Pelican Bay Hotel, 3 adet açık yüzme havuzu, yemyeşil bahçeler ve Bell Channel Limanı'na bakan bir bar-restorana sahiptir. Klimalı odaların hepsinde muhteşem deniz manzarasına sahip özel balkon yer almaktadır.

Koloni dönemi tarzında dekore edilmiş geniş odalar kablo TV, mini buzdolabı ve kahve makinesi ile donatılmıştır. Odaların hepsinde giyinme alanı ile banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi ile donatılmış özel banyo vardır.

Pelican Bay'de yer alan Sabor bar-restoran ana yüzme havuzunun yanında muhteşem bir açık yemek alanına sahiptir. Restoranda özel kokteyller ile tropik meyveler ve yerel taze balıklardan oluşan füzyon mutfağı servis edilir. Konuklar, yat limanına bakan ve çeşitli kokteyller sunan Bowne's Bar'da keyifli bir zaman geçirebilirler.

Otele sadece 500 metre uzaklıktaki Port Lucayan Pazarında gümrüksüz ürünler satılmaktadır. Limanın çevresinde kumarhane, spa, tenis kortları ve hareketli barlar bulunmaktadır. Grand Bahama Uluslararası Havaalanı, araçla 15 dakika uzaklıktadır.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir