tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
Pineapple Fields - GOVERNOR'S HARBOUR

Pineapple Fields - GOVERNOR'S HARBOUR

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Pineapple Fields Boutique Condo Hotel, Eleuthera'nın kalbinde, Vali Limanı'na sadece birkaç dakika uzaklıkta yer almaktadır. Tamamen mobilyalı tek yatak odalı apartman daireleri, büyük boy bir açık havuz, yemyeşil tropikal peyzaj sunuyoruz ve kapınızdan kilometrelerce uzanan muhteşem plaja bir dakikalık yürüme mesafesindedir.

Tüm apartman dairelerinde ana yatak odasında bir kral yatak, büyük bir banyo, tam boy mutfaklar ve oturma odasında çekyatlı bir kraliçe yatak bulunmaktadır. Arka güvertelerde 4 kişilik yemek takımı ve şezlong, ön güvertelerde ise sallanan sandalye ve yan sehpa bulunmaktadır. Ücretsiz otopark mevcuttur. Kendi restoranımız olmasa da, yolun hemen karşısında öğle/akşam yemeği ve canlı müzik (pazartesi günleri kapalı) sunan ünlü Tippy's Beach Bar & Restaurant bulunmaktadır. Diğer birçok restoran, kafe ve yiyecek alışverişine arabayla 5 dakikada ulaşabilirsiniz. Evcil hayvanlara izin verilmez.

Apartman dairelerinde sigara içmek yasaktır.

Günlük temizlik hizmeti verilmektedir. Ofisimiz her gün 9 - 17:00 saatleri arasında açıktır. Saat 17:00'den sonraki varışlarda anahtar düzenlemelerini yapabilmemiz için konuklardan bize iletişim ve seyahat bilgilerini vermelerini rica ediyoruz.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir