tudest
0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla
Anasayfa
>
OTEL
>
101 Guesthouse Hotel - REYKJAVİK

101 Guesthouse Hotel - REYKJAVİK

0,00 TRY dan başlayan fiyatlarla

Genel Bilgiler

Reykjavik'in kalbinde Laugavegur 101'de bulunan 101 Guesthouse Hotel'in konforunu ve rahatlığını keşfedin. Çok sayıda restorana, mağazaya, turistik mekana ve kültürel mekana kısa bir yürüyüş mesafesinde merkezi bir konuma sahip olan bu otel, şehrin sunduğu her şeye kolay erişim sağlar. Havaalanı servisleri ve günlük tur karşılamaları otelin hemen dışında durmaktadır (9 numaralı otobüs durağı) ve ana otobüs terminali (Hlemmur) sadece iki dakikalık yürüme mesafesindedir.

Deluxe, superior, standart, ekonomik ve sade odalar da dahil olmak üzere, farklı katlardaki tercihlerinize uygun çeşitli oda tipleri arasından seçim yapın. Hem özel banyolu hem de ortak banyolu konaklama seçenekleri mevcuttur. Tüm odalarda sigara içmek yasaktır ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. -Fi, konforlu yataklar, havlular ve lavabolar. Konuklar ayrıca otelin ortak mutfağından ve hızlı check-in ve bagaj muhafazası gibi kullanışlı hizmetlerden yararlanabilirler.

İkonik Hallgrímskirkja Kilisesi, Perlan ve Reykjavik Sanat Müzesi: Kjarvalsstadir dahil yakındaki simge yapıları keşfedin.

Otel, Reykjavik Yurt İçi Havaalanı'na sadece 2 kilometre uzaklıktadır.

Ziyaretçi Görüşleri

0
Ortalama Puan
0 Yorum
Henüz bu ilana yorum yapılmamış.

Yeni Yorum Yap

Siz de değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerlendir